Nöjd kund och Toyota tekniker står framför en Toyota anläggning Nöjd kund och Toyota tekniker står framför en Toyota anläggning

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

På Toyota verkstad kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil.

Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Vi finns nära dig – Toyota Verkstad i Stokholm. Vi utför en rad olika tjänster – Kund till 100%. Läs mer nedan och kontakta oss vid frågor.

Om er bil är under 10 år och har gått under 18.500 mil så får ni vid ordinarie service (12 månader/1.500 mil) Toyotas Relaxgaranti.

Våra tjänster - Kund till 100%

Tekniker kontrollerar bil på Toyota verkstad
Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil

Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss ha koll på din Toyota istället. Vi vill vara ”din personliga servicelampa” som blinkar till när det är dags för service och hjulskifte. Vi ringer dig i god tid innan det är dags och tillsammans bokar vi in en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att lämna in bilen, resten sköter vi. Under tiden din bil är inne på service får du tillgång till fri lånebil. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri!

Anmäl dig här.
Serviceavtal bas box från Europeiska Motor Toyota i Stockholm
Serviceavtal

– ett bättre, tryggare och billigare bilägande

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

Läs mer här.
Toyota Hybrid Service logotyp
Hybridservice

– specialkompetens inom hybridteknik

Håll din Toyota Hybrid i toppform genom att låta våra hybridspecialister serva den. Det är bara Toyotas verkstäder som har den unika kunskapen, programmen och verktygen för att göra en grundlig analys och genomgång av din bil. Dessutom kan du förlänga din hybridbatterigaranti.

Läs mer här.
Närbild på händer som tar kort på en skadad Toyota bil
Skadebesiktning

– innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras.

Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och beräknas ta ca 30-45 min. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador och ger dig en beställningsbekräftelse på beställt arbete.

Bifoga gärna fotografier på skadan när du bokar tid för Skadebesiktning.

Läs mer här.
Närbild på däck med Toyotafälg
Däck och hjul

– vi hjälper dig med allt som rör däck och fälg!

Vi hjälper dig att balansera hjulen och däckbyte när det är dags.

Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov.

Läs mer här.
Toyotas tekniker häller i olja i en bil på en verkstad
Trygghetsservice

– en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre.

Trygghetsservice innebär att vi går igenom allt som är väsentligt för din Toyota. Har du en hybrid ingår även en Hybridhälsokontroll i din Trygghetsservice. I Trygghetsservice ingår även vägassistansförsäkringen Toyota Trygghetsassistans, förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat.

Läs mer här.
Verktyg med en blå genomskinlig toning på
Reservdelar

– håll din Toyota i form!

Din bil är ständigt närvarande i din vardag, vare sig det handlar om skjutsa barnen, åka till och från jobbet eller dra ut på semester. Det är därför vi har utvecklat vårt utbud av originaldelar — Toyota Genuine Parts — så att slitstyrkan och tillförlitligheten hos din Toyota kan säkerställas.

Läs mer här.
Hand håller i en Toyota-kort och svea ekonomi logotyp
Delbetala

– med Svea Ekonomi!

Dela upp dina skadekostnader, tillbehörsköp eller servicekostnad räntefritt med Svea Ekonomi.

Nu finns en delbetalningslösning om du vill dela upp din betalning i mindre delar. Detta görs i samarbete med Svea Ekonomi.

Läs mer här.
Skadad vindruta Toyota rav4
Laga stenskott eller byta vindruta?

– personlig service och teknisk expertis av mycket hög standard!

Att rutan är hel är viktigt för din och andras säkerhet. Stenskott kan försämra sikten rejält, och kan dessutom spricka utan förvarning och bli till en större skada.

Läs mer här.
Däck placerade vid brasan
Däckhotell

– låt oss ta hand om dina däck hela vägen!

Behöver du förvaring så ordnar vi det. Däckhotell innebär att du lämnar in dina däck hos oss för förvaring.

Läs mer här.
Kontrollerad Bilverkstad och Motorbranschens Riksförbud logotyper

Kontrollerad Bilverkstad
Vi är en Kontrollerad Bilverkstad, d v s godkänd enligt bilverkstädernas kvalitetssäkringssystem. Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan motorbranschen, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen.

En Kontrollerad Bilverkstad måste uppfylla mycket hårda kvalitetskrav på arbetssätt och rutiner. För att du ska vara säker på att vi lever upp till kraven, görs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller av service och reparationer vår verkstad utfört. Kontrollerna utförs av Bilprovningen och Motormännens Testcenter.

Kombinationen av auktoriserad Toyota-verkstad och Kontrollerad Bilverkstad innebär att du som lämnar din bil till oss kan lita på att:

■ Din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt.
■ Du blir kontaktad om vi skulle upptäcka något som bör åtgärdas men som inte ursprungligen beställts,
inklusive prisförslag.
■ Du får fullständiga garantier på såväl arbete som delar.
■ Din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Om kostnaden överstiger 1.000 kr har du rätt till
skriftlig uppgift om ett ungefärligt, fast eller högsta pris.
■ Du får kontroll över kostnaderna – du vet ju slutnotan redan från början.