Stor blå studsmatta framför en Toyota anläggning i Stockholm Europeiska Motor Stor blå studsmatta framför en Toyota anläggning i Stockholm Europeiska Motor

Sponsorsamarbete

Vårt engagemang i samhället

 

För oss är ett engagemang i samhället en naturlig del av vår vardag. Europeiska Motor är ett regionalt företag och hela vår verksamhet bygger på närhet och engagemang. Vårt hjärta slår för det lokala samhället och därför är det en självklarhet för oss att vi tar ansvar för och stödjer utvecklingen av vår hemmiljö.

Täby Fotbollsklubb logotyp
Täby Fotbollsklubb

För oss är det viktigt att se till att fler barn och unga kan delta i olika idrottsaktiviteter och på så sätt motverka en allt mer stillasittande livsstil och av den anledningen stödjer vi Täby FK.

Danderyds Tennisklubb logotyp
Danderyds Tennisklubb

Danderyds Tennisklubb är en av Stockholms 5 största klubbar till antalet medlemmar. I Danderyd Tennisklubb ungdomsverksamhet spelar ca 600 barn i åldrarna 6-18 år. Danderyds Tennisklubb är en klubb som förstår hur viktig idrottsrörelsen är för vårt samhälle och som vi gärna samarbetar med.

Barnens hinderbana logotyp
Barnens Hinderbana

Barnens Hinderbana har 4,9 av 5 i betyg på Facebook och ger era barn en upplevelse för livet.

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2006 tom 2014) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana kända TV-profiler i Gatloppet på slutet.

Vi har ett samarbete med Barnens Hinderbana & kör även event tillsammans på våra Toyota-anläggningar.

Läs mer här.