Personlig Servicelampa Toyota Personlig Servicelampa Toyota

Personlig servicelampa –

automatisk inkallning till service och fri lånebil

Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss ha koll på din Toyota istället. Vi vill vara ”din personliga servicelampa” som blinkar till när det är dags för service. Vi ringer dig i god tid innan det är dags och tillsammans bokar vi in en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att lämna in bilen, resten sköter vi. Det innebär att du som äger en Toyota får mer tid över till annat, helt enkelt. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri!

Under tiden din bil är inne på service får du tillgång till fri lånebil (måste förbokas). Om verkstadsarbetet går snabbt kan du under tiden avnjuta en god kopp kaffe i våra trevliga lounger där du även har tillgång till internet. Allt detta ingår utan någon extra kostnad.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.

Varför är det viktigt att serva din Toyota?
Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Hos oss på Europeiska Motor kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil. Vi vill påminna dig om Toyotas serviceintervall: bilen ska servas en gång per år eller vid 1500 mil – det som infaller först.

Öka attraktionsvärdet hos din Toyota
Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota-verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Serviceavtal bas box från Europeiska Motor Toyota i Stockholm
Serviceavtal

– ett bättre, tryggare och billigare bilägande

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

Läs mer här
Boka service myt ikon
Boka service

– vi tar hand om din Toyota när det är dags för service.

Boka enkelt tid online.

Spara tid och boka service på din Toyota när det passar dig. Med vår servicebokning kan du se lediga tider direkt.

Boka här