Toyota RAV4 blue pano i naturmiljö bland berg och sjö Toyota RAV4 blue pano i naturmiljö bland berg och sjö

Miljö

 

Europeiska Motor är en Toyotaåterförsäljare i Stockholm som arbetar med koldioxidkompensering. Med ett genuint intresse för kunders behov, erbjuder verksamheten produkter och tjänster av hög kvalitet, stark miljöprestanda och god totalekonomi.

Genom att vara lyhörda inför omvärldens krav och i nära samarbete med våra leverantörer och entreprenörer, vill vi utveckla verksamheten att växa sig ännu starkare. Som en del i detta, är hållbarhets begrepp en möjlighet för samhället i stort och även för oss. Vår ambition är att överträffa lagstiftarens krav för vår verksamhet inom Europeiska Motor genom att utveckla och ständigt förbättra vårt miljömässiga arbete inom bilförsäljning, service och verkstads hantering. Effektiv resurs- och energianvändning samt aktivt arbete med kemikalier och avfallshantering hjälper oss att förebygga föroreningar. Med basen i personalens kunnande och engagemang, strävar vi att bli än bättre imorgon.

 

ISO 14001 – Ständiga förbättringar

Europeiska motor AB är  certifierade enligt ISO 14001 : 2015 vilket ställer krav på att vi arbetar systematiskt med vårt miljöarbete och att vi ständigt blir bättre och minskar vår totala miljöpåverkan.

Varje år kommer interna och externa revisorer för att se om vi lever som vi lär – om vårt miljöledningssystem följer ISO 14001-standarden, om miljöarbetet fungerar i verksamheten och hur vi arbetar för att nå de miljömål vi satt upp. De eventuella avvikelser som uppkommer vid en revision ligger till grund för våra förbättringar och det fortsatta miljöarbetet.

Vill du veta mer om vårt miljöarbete kan du kontakta vår miljösamordnare Joachim Svärdh genom att mejla: joachim.svardh@europeiskamotor.se eller ring tel: 0735-99 22 97.

 

 

Läs mer om Miljö här:

Jag kör koldioxidneutralt illustration
Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden oavsett om du köper en ny eller begagnad Toyota.

Läs mer här
Toyota hybrider i en öken miljö
Elhybrid

För oss är eldrift synonymt med hållbar körglädje. Vi utvecklar ständigt nya sätt att ta tillvara på energin. Det är därför som Toyota idag kan erbjuda femte generationens hybridteknik, medan konkurrenterna fortfarande är inne på sin första.

Läs mer här
Toyota Environmental Challenge 2050 logo
Toyotas Miljöutmaning

Toyota har sjösatt ett antal miljömål fram till år 2050. Syftet är att bidra till en hållbar utveckling, både för bilar som tillverkning, men också påverkan på samhället i stort. Vi vill leda vägen mot en säker och hållbar mobilitet – The Toyota Way.

Läs mer här

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt efternamn
Telefon validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltig e-postadress
Välj en anläggning
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Ange registreringsnummer validation-icon validation-icon Regnummer ska vara sex tecken utan mellanslag
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn
success-icon
Ditt meddelande har skickats