Serviceavtal ikon med en röd Toyota i bakgrunden Serviceavtal ikon med en röd Toyota i bakgrunden

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande bättre, tryggare och billigare.

Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad* under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

*Prisgaranti: månadskostnaden ligger fast hela avtalsperioden. Månadskostnaden är beräknad på din årliga körsträcka och bilmodell.

Serviceavtal kan tecknas med olika längd: 24 eller 36 månader.

Serviceavtal bas box från Europeiska Motor Toyota i Stockholm
Serviceavtal

Följande ingår i avtalet:

• Service enligt respektive modells serviceprogram
• Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
• Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
• Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)

Vanliga frågor om serviceavtal

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota-verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss ha koll på din Toyota istället. Vi vill vara ”din personliga servicelampa” som blinkar till när det är dags för service. Vi ringer dig i god tid innan det är dags och tillsammans bokar vi in en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att lämna in bilen, resten sköter vi. Det innebär att du som äger en Toyota får mer tid över till annat, helt enkelt. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri!

Under tiden din bil är inne på service får du tillgång till fri lånebil (måste förbokas). Om verkstadsarbetet går snabbt kan du under tiden avnjuta en god kopp kaffe i våra trevliga lounger där du även har tillgång till internet. Allt detta ingår utan någon extra kostnad.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret här.

Toyotas serviceintervall: bilen ska servas en gång per år eller vid 1500 mil – det som infaller först.

Intresserad av ett avtalsförslag?

Fyll i “Avtalsförslag” nedan med dina uppgifter och sänd formuläret till oss. Efter det skickas ett avtalsförslag till dig med post.

Kontaktuppgifter Toyota Serviceavtal

Mail:
serviceavtal@europeiskamotor.se

Du kan också kontakta oss via telefon 08-585 620 32.
Telefonen bemannas i största möjliga mån:
Mån-Tor 08:00-16:00 Fre 08:00-15:00 (Stängt 12:00-13:00).