Delbetala med

Svea Ekonomi

Delbetala med Svea Ekonomi

 

Dela upp dina skadekostnader, tillbehörsköp eller servicekostnad räntefritt med Svea Ekonomi

 

Nu finns en delbetalningslösning om du vill dela upp din betalning i mindre delar. Detta görs i samarbete med Svea Ekonomi.

Det innebär att vi kan erbjuda en delbetalningslösning med uppdelning av fakturan på 4 månader eller 10 månader utan några som helst kostnader för dig som kund. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad. 

Du har nu även möjlighet till fler och längre alternativ för att kunna lösa eventuella större behov som större skador eller tillbehörsinköp.

Det tidigare ”Toyotakortet” som var ett samarbete med Preem har avslutats och ett eventuellt gammalt Toyotakort kan inte användas längre på Toyotaverkstäderna. 

 

Delbetalning med Svea Ekonomi gäller endast för privatkunder.

Så enkelt ansöker du

 

När du bestämt dig för att dela upp din betalning tar du kontakt med oss som hjälper dig med din ansökan. Vi gör en kreditprövning och lämnar besked direkt.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

 

 

 

Behöver du hjälp?

 

 

Våra senaste modeller

RAV4

Nya Toyota RAV4 kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. RAV4 känner sig hemma på stadens gator, där den höga, aktiva förarpositionen ger utmärkt sikt och kontroll.

Mirai

En ny revolutionerande bil som gör mindre avtryck i miljön men som garanterat gör stort intryck på dig. Det är dags att ta reda på mer om den vätgasdrivna bränslecellsbilen, bilen som tar oss in i framtiden redan i dag.

C-HR

Lämna lagom bakom dig. Nya Toyota C-HR är redo – är du?