Man sitter i bilen och en kvinna hälsar på honom uppifrån Man sitter i bilen och en kvinna hälsar på honom uppifrån

JOBBA HOS OSS!

BRA PÅ BILAR. BÄTTRE PÅ MÄNNISKOR.

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby och Arlandastad. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster ute så kan du göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

Lediga tjänster

Som företagssäljare trivs du i en dynamisk och säljorienterad miljö!

Som företagssäljare hos oss kommer du att få en viktig roll inom ett mycket prioriterat område hos oss, fleetaffären. Rollen är väldigt självständig och du kommer att bygga din egen kundstock och din egen försäljning, där du ansvarar för hela processen – från första kundkontakt till levererad bil. Det innebär ett högt fokus på nykundsbearbetning, där du själv bokar in dina egna kundbesök. Med vårt starka varumärke, vårt breda sortiment av högkvalitativa bilar och höga servicenivå erbjuder vi våra kunder ett enkelt bilägande och det ger dig alla förutsättningar att lyckas i din försäljning. Genom en hög kundaktivitet där du bygger starka kundrelationer och en hög servicenivå kommer du att säkra både din bilförsäljning och en lojal samt återkommande kundstock.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att utvecklas till att bli bästa möjliga fleetsäljare och du kommer att få lära dig allt om fleetaffären och bilägandet. Säljrollen är väldigt bred med varierande arbetsuppgifter och du kommer att jobba med allt från lokala försäljningstillfällen till ramavtalsfrågor och du kommer även att medverka vid olika typer av mässor och event.

I rollen kommer du att ha din bas på vår fina huvudanläggning i Rissne men dina kunder finner du över hela Stockholmsområdet. Du kommer att jobba i ett team på sex personer och du rapporterar till vår försäljningschef för företag.

Vem är du?
För att komma till din rätt i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet av bilförsäljning, där du självständigt hanterat hela processen från första kundkontakt till försäljning och avtalshantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av företagsförsäljning. Vidare är du en van IT- och systemanvändare, behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt innehar B-körkort. Som person är du professionell samt kundorienterad och du strävar alltid efter att överträffa förväntningar och håller en mycket hög servicegrad. Rollen innebär många kontaktytor, både i form av fysiska möten och över telefon, och du har lätt för att anpassa dig till både den du möter och till olika situationer. Har du dessutom ett starkt intresse för att göra affärer och för bilar så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Skicka ansökan till Försäljningschef Stefan Carlson, mejl: stefan.carlson@europeiskamotor.se


Välkommen med din ansökan! 

Om du är en ambitiös fordonstekniker – då kan du vara vår nya medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar som tekniker där du utför fackmannamässig service- och avancerade bilreparationer på våra bilmodeller. Du jobbar självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Då datorn är ditt dagliga arbetsredskap krävs IT-kunskaper. Kobra är vårt affärssystem och det är en fördel om du har erfarenhet av det.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och gillar ny teknik. Du är energisk och positiv och delar vår inställning att vi tillsammans ska hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har fordonsteknisk utbildning och är serviceinriktad. Körkort och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav och det är ett plus om du även behärskar engelska.

Vi erbjuder dig

– Möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

Tjänsten är på heltid.

Skicka ansökan till Verkstadschef Jonas Lindmark på mejl: jonas.lindmark@europeiskamotor.se

Välkommen med din ansökan!

Engagerad Skadeberäknare/Verkmästare – Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Som Skadeberäknare/Verkmästare leder, fördelar, planerar och följer du upp den dagliga produktionen i verkstaden. Du ansvarar för att personalen tilldelas arbetsuppgifter som de har rätt kompetens för och att kvaliteten på dina mekanikers reparationer av våra kunders fordon.

–  Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat

– Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag

–  Övrig administration

–  Vara andra enheter behjälplig

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren Skadeberäknare/Verkmästare med minst 3-5 års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning och det är meriterande om du har en bakgrund som plåtslagare, lackerare eller verkmästare.
– Glad och utåtriktad
– Gillar att jobba i grupp
– Är kunnig och intresserad av bilar
– Har B-körkort

Vi erbjuder dig
– Möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Schemalagd arbetstid mellan 07 och 18

Ersättning
Fast lön

Skicka ansökan till Verkmästare Adel Karam, mejl: adel.karam@europeiskamotor.se

Välkommen med din ansökan! 

Spontanansökan