Man sitter i bilen och en kvinna hälsar på honom uppifrån Man sitter i bilen och en kvinna hälsar på honom uppifrån

JOBBA HOS OSS!

BRA PÅ BILAR. BÄTTRE PÅ MÄNNISKOR.

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby och Arlandastad. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster ute så kan du göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

Lediga tjänster

Om du är en ambitiös fordonstekniker – då kan du vara vår nya medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar som tekniker där du utför fackmannamässig service- och avancerade bilreparationer på våra bilmodeller. Du jobbar självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Då datorn är ditt dagliga arbetsredskap krävs IT-kunskaper. Kobra är vårt affärssystem och det är en fördel om du har erfarenhet av det.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och gillar ny teknik. Du är energisk och positiv och delar vår inställning att vi tillsammans ska hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har fordonsteknisk utbildning och är serviceinriktad. Körkort och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav och det är ett plus om du även behärskar engelska.

Vi erbjuder dig

– Möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

Tjänsten är på heltid.

Skicka ansökan till Verkstadschef André Shahan på mejl: andre.shahan@europeiskamotor.se

Välkommen med din ansökan!