Kund och tekniker kollar på bil under Toyotaservice Kund och tekniker kollar på bil under Toyotaservice

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Hos oss på Europeiska Motor kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil. Vi vill påminna dig om Toyotas serviceintervall: bilen ska servas en gång per år eller vid 1500 mil – det som infaller först.

Öka attraktionsvärdet hos din Toyota
Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota-verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Om er bil är under 10 år och har gått under 18.500 mil så får ni vid ordinarie service (12 månader/1.500 mil) Toyotas Relaxgaranti.

Tekniker kontrollerar bil på Toyota verkstad
Personlig servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil

Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss ha koll på din Toyota istället. Vi vill vara ”din personliga servicelampa” som blinkar till när det är dags för service och hjulskifte. Vi ringer dig i god tid innan det är dags och tillsammans bokar vi in en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att lämna in bilen, resten sköter vi. Under tiden din bil är inne på service får du tillgång till fri lånebil. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri!

Anmäl dig här!

Serviceavtal bas och premium boxar hos Europeiska Motor
Serviceavtal

– ett bättre, tryggare och billigare bilägande

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

Läs mer här!

Kontrollerad Bilverkstad och Motorbranschens Riksförbud logotyper

Kontrollerad Bilverkstad
Vi är en Kontrollerad Bilverkstad, d v s godkänd enligt bilverkstädernas kvalitetssäkringssystem. Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan motorbranschen, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen.

En Kontrollerad Bilverkstad måste uppfylla mycket hårda kvalitetskrav på arbetssätt och rutiner. För att du ska vara säker på att vi lever upp till kraven, görs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller av service och reparationer vår verkstad utfört. Kontrollerna utförs av Bilprovningen och Motormännens Testcenter.

Kombinationen av auktoriserad Toyota-verkstad och Kontrollerad Bilverkstad innebär att du som lämnar din bil till oss kan lita på att:

  • Din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt.
  • Du blir kontaktad om vi skulle upptäcka något som bör åtgärdas men som inte ursprungligen beställts, inklusive prisförslag.
  • Du får fullständiga garantier på såväl arbete som delar.
  • Din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Om kostnaden överstiger 1.000 kr har du rätt till skriftlig uppgift om ett ungefärligt, fast eller högsta pris.
  • Du får kontroll över kostnaderna – du vet ju slutnotan redan från början.