Europeiska Motor i samarbete med

Barnens hinderbana

 

Barnens Hinderbana hos Europeiska Motor

 

På vår anläggning i Rissne den 18 maj så byggde vi upp en enklare variant av Barnens Hinderbana med 4 st hinder och vi hade 3 kända TV-hjältar som vaktade i Gatloppet.

Det bästa av allt var att vi bjöd på eventet och det var gratis för barn 5-14 år att komma och springa banan!

 

Vi lottade ut 15 st biljetter till stora Barnens Hinderbana-loppet som äger rum på Stora Mossens IP den 8 september bland deltagarna.

Ronald Mcdonald var på plats och lottade ut värdemenyer att använda hos Mcdonalds.

 

 

Tack till alla som kom.

Vilken fantastisk dag!

 

När dörrarna slås upp hos Europeiska Motor i Rissne den 18 maj inleds en stor räntekampanj på 1,95% (ord. rörlig ränta 3,95%)* som gäller för samtliga nya & begagnade bilar.

Med andra ord flera bra anledningar till att besöka oss.

 

*Kampanjränta 1,95% (ord. ränta 3,95% jan -2019) gäller finansiering via Toyota Financial Services: för kreditansökningar på nya Toyota bilar med finansiering som är tecknad på 36 månader under perioden 18 maj 2019 t.o.m. 27 maj 2019. Kampanjräntan gäller ej Flex Privatleasing och Business Lease. Effektivränta 3,58% vid ett bilpris på 250.000 kr, 30% kontantinsats och 45% restskuld. Kan inte kombineras med övriga avtal och rabatter. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. Erbjudandet giltigt tom 27 maj  2019.

Vi kommer till Stockholm och Stora Mossen IP Söndag 8 september

Kul att ni vill utmana oss, vi ser fram emot att träffa er och möta er i Gatloppet. 

Vi har en ny bana under 2019 med flera nya roliga hinder som barnen kommer älska och på slutet får de möta oss i Gatloppet.

 

Läs mer här.

 

 

Europeiska Motor är på plats under barnens hinderbana

Stora Mossen IP Söndag 8 september