Toyota RAV4 Hybrid kör längs bergen med snö på Toyota RAV4 Hybrid kör längs bergen med snö på

Toyota Tillbehör

 

Vi har allt för din Toyota. Toyota Tillbehör gör att du kan skapa din bil efter dina behov. Motorvärmare, takboxar, bilbarnstolar, hundbur och mycket mer.

Baksidan av en orange Toyota C-HR
Toyota Takräcke

Med Toyotas takräcke eller lasthållare blir det lätt att lasta långa och otympliga saker. Du få enkelt med dig stor packning på resan utan att det tar plats i kupén. Räcket är enkelt att montera och lika enkelt att ta bort.

Orange Toyota C-HR med en takbox på
Takbox från Thule

Vi har flera riktigt bra takboxar i olika modeller från Thule, bl.a populära Thule Dynamic och Powerclick. Med takbox till din Toyota utökar du lätt lastutrymmet och ger samtidigt mer plats till dig och dina passagerare i bilen.

Orange toyota C-HR med en cykel på
Toyota Cykelhållare

Med en cykelhållare är det alltid smidigt att ta med sig en eller flera cyklar på resan. Vi på har både takmonterade hållare och hållare för dragkrok. Det är lätt att montera både cykelhållaren på bilen och sedan cykeln på hållaren.

Box med DEFA comfortkit
Motorvärmare Defa

Ta hjälp av oss för att hitta den mest effektiva värmelösningen för just din din Toyota. Defa:s motorvärmare är optimerade för att minska motorslitage, bränsleförbrukning och skadliga utsläpp. Defa:s motorvärmare är lätta att montera oavsett bilmodell.

Toyota interiör detaljer av golvet
Toyota gummimattor

Fräscha upp din Toyota med nya golvmattor i gummi som tar hand om smutsen från skor, kläder och packning så att tygklädseln inte tar onödig skada. Gummimattorna utsätts för mycket slitage och ibland kan det vara läge att ge bilens inredning ett ansiktslyft genom att byta till nya mattor.

Toyota baksida av en bil detaljer
Toyota Dragkrok

Utrusta din Toyota med en fast eller avtagbar dragkrok. Självklart erbjuder vi originalkrokar till alla våra bilmodeller, vi kan också hjälpa dig med monteringen.

LED-ramp Vision
Ljusramp Stonehill

LED-ljusramp från Stonehill är perfekt att montera på din Toyota för att förbättra synbarheten vid körning på mörka vägar. Monteras enkelt på bilen front. Vi hjälper dig att hitta rätt modell till din Toyota.

Fyra däck med vit bakgrund
Däck

Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov.

Toyota Rissne

Madenvägen 5 , 174 55 Sundbyberg

08-585 620 00

Se avvikande öppettider

Mer information
Toyota Östermalm

Lidingövägen 75, 115 41 Stockholm

08-585 620 00

Se avvikande öppettider

Mer information
Toyota Vällingby

Jämtlandsgatan 135, 162 20 Vällingby

08-585 620 00

Se avvikande öppettider

Mer information
Toyota Arlandastad

Thulins Plats 1, 195 61 Arlandastad

08-585 620 00

Se avvikande öppettider

Mer information
Toyota Täby

Enhagsvägen 4, 187 40 Täby

08-585 620 00

Se avvikande öppettider

Mer information