Välkommen till vår fullserviceverkstad

 

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Hos oss på Europeiska Motor kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil.

Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota-verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Kontrollerad Bilverkstad

Vi är en Kontrollerad Bilverkstad, d v s godkänd enligt bilverkstädernas kvalitetssäkringssystem. Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan motorbranschen, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen.

En Kontrollerad Bilverkstad måste uppfylla mycket hårda kvalitetskrav på arbetssätt och rutiner. För att du ska vara säker på att vi lever upp till kraven, görs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller av service och reparationer vår verkstad utfört. Kontrollerna utförs av Bilprovningen och Motormännens Testcenter.

Kombinationen av auktoriserad Toyota-verkstad och Kontrollerad Bilverkstad innebär att du som lämnar din bil till oss kan lita på att:

■ Din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt.
■ Du blir kontaktad om vi skulle upptäcka något som bör åtgärdas men som inte ursprungligen beställts,
inklusive prisförslag.
■ Du får fullständiga garantier på såväl arbete som delar.
■ Din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Om kostnaden överstiger 1.000 kr har du rätt till
skriftlig uppgift om ett ungefärligt, fast eller högsta pris.
■ Du får kontroll över kostnaderna – du vet ju slutnotan redan från början.

 

 

Service

Hos oss på Europeiska Motor kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs.


Läs vidare

Förbesiktning

Vi hjälper dig att se till att din bil är i gott skick inför besiktningen, så att du slipper den kostnad och det besvär en ombesiktning innebär.


Läs vidare

Hybridservice

Vi vill att alla våra Toyotakunder ska vara nöjda bilägare. Därför har varje hybridförare tillgång till specialkompetens inom hybridteknik hos oss.


Läs vidare

Personlig Servicelampa

Vi håller koll på dina servicetillfällen och ringer dig i god tid innan det är dags för service och hjulskifte – helt kostnadsfritt för dig som kör en Toyota från Europeiska Motor. Tillsammans bokar vi in en tid som passar dig. Dessutom får du fri tillgång till lånebil.


Läs vidare

Skada och olycka

Vi på Europeiska Motor garanterar personlig service och teknisk expertis av mycket hög standard. Du kan lita på att vi gör allt för att hjälpa dig med skadan och få tillbaka din bil minst lika snygg som den var innan skadan inträffade.


Läs vidare

Däck

Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov.


Läs vidare

Taxiservice

Hos oss får du alltid lite mer. Därför erbjuder vi även Taxiservice på Europeiska Motors samtliga verkstäder.


Läs vidare

Delbetala med Svea Ekonomi

Dela upp dina skadekostnader, tillbehörsköp eller servicekostnad räntefritt med Svea Ekonomi.


Läs vidare

Reservdelar

Toyotas originaldelar är speciellt framtagna för din Toyota. Reservdelar från Toyota upprätthåller kvaliteten på din bil och garanterar att den håller länge.


Läs vidare

Trygghetsservice

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre.


Läs vidare

Serviceavtal

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande bättre, tryggare och billigare.


Läs vidare

Tyck till om vår service

Vår målsättning är att ständigt förbättra vår service. Fyll gärna i enkäten och tala om hur du som kund blivit bemött av Europeiska Motor. Formuläret behandlas alltid konfidentiellt.


Läs vidare

Tyck till om vår plåtskade- / skadeverkstad

Fyll gärna i vårt formulär och tala om hur du som kund blivit bemött av Europeiska Motor vid plåtskada/skadeverkstad.


Läs vidare