Bra på bilar. Bättre på människor.

Jobba hos oss!

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Gävle. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Du kan även göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

 

 

Kund till 100 %

- En filsofi och ambition.

FRÅN SÄLJARE TILL RÅDGIVARE.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Genom ett vänligt bemötande och ett ärligt intresse för vad kunden vill ha skapar vi goda kundrelationer. Vi agerar rådgivare och lotsar kunden fram till rätt beslut – både i bilhallen och verkstaden.

 

0 % MUMBOJUMBO.

Vi eftersträvar alltid tydlighet och rakt-på-sak-attityd när vi integrerar med våra kunder. Det är enkelt att vara kund hos Europeiska Motor. Dessutom uppträder vi alltid ärligt och affärsmässigt och tummar aldrig på etiska eller moraliska regler.

 

EN HELIKOPTERSYN PÅ BILÄGANDET.

Det är inte prislappen på bilen eller servicen som är det viktiga. Det handlar om en helhetssyn på kundens totala bilägande. Vi ska vara lika duktiga på att prata finansering och TKG, som vinterdäck och metalliclack. Vi är helt transparenta med kostnader och kunden får alltid fasta priser att ta ställning till.

 

VI TÄNKER ÅT KUNDEN. OCH PÅ, SÅKLART.

Vi erbjuder mängder av smarta tjänster som ger kunderna ett tryggare och enklare bilägande. Vi arbetar ständigt med att förfina och förbättra våra tjänster.

 

VI ANSTÄLLER BARA KLOKA MÄNNISKOR.

Vi på Europeiska Motor är stolta över varandra och att du vill arbeta hos oss. Vår ambition är att du ska känna att du utvecklas –  i din yrkesroll och som människa. Resultatet är glada och nöjda medarbetare samt att vi ofta lyckas rekrytera medarbetare internt.

Lediga tjänster

 

Customer Manager till Sundbyberg

Vill du skapa dig en givande karriär inom bilförsäljning? Läs då vidare! Vi fortsätter vår satsning och söker flera drivna personer till vårt framgångsrika Customer Manager-team i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter
Vi är stolta över att arbeta med bilförsäljning på ett nyskapande sätt! Som Customer Manager hos oss står du i frontlinjen och äger hela kundkontakten genom att proaktivt arbeta med bilaffären. Med telefonen som främsta verktyg skapar du en personlig och tät kontakt med våra blivande och befintliga kunder.

Hos oss får du ansvar för hela säljprocessen och bokar dina egna möten för både nybils- och begagnat försäljning. Vanliga arbetsuppgifter innebär även värdering av inbyten, försäljning av tillbehör och finansieringslösningar, mm. Har du rätt förutsättningar ger vi ger dig verktygen att lyckas i en framgångsrik organisation med världens största bilmärke i fronten.

Vem är du?
Vi tror att du är i början på en givande säljkarriär och har ca 1-2 års erfarenhet som account manager, telemarketingsäljare eller säljare med eget kundansvar. Viktigast för att komma tillrätta är din personlighet. Vi tror att du har ett stort säljdriv och är tävlingsinriktad men också ödmjuk och delar med dig av ditt engagemang där det behövs som mest.

Detta är en roll för dig som vill utvecklas och skapa dig en karriär inom motorbranschen så din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass här!

Vi erbjuder dig
– En karriärmöjlighet utöver det vanliga
– En del av en framgångsrik säljsatsning
– Möjlighet att jobba med världens största bilmärke
– Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång

Anställningen hos oss på Europeiska Motor är tillsvidare på heltid och placering är på vår anläggning i Sundbyberg.
Varmt välkommen med din ansökan där du beskriver hur du skapat goda säljresultat tidigare samt vad du kan göra för att bidra till nya affärer hos oss!

Arbetstider och omfattning
Heltid tillsvidareanställning

Ersättning

Enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten i Sundbyberg skicka ansökan till säljchef Kayvan Makki på mejl: [email protected] och slå gärna en signal om du har frågor 08 – 585 620 55.

 

Välkommen med din ansökan!

Fordonstekniker till Sundbyberg

Om du är en ambitiös fordonstekniker – då kan du vara vår nya medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar som tekniker där du utför fackmannamässig service- och avancerade bilreparationer på våra bilmodeller. Du jobbar självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Då datorn är ditt dagliga arbetsredskap krävs IT-kunskaper. Kobra är vårt affärssystem och det är en fördel om du har erfarenhet av det.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och gillar ny teknik. Minst 5-års erfarenhet i yrket. Du är energisk och positiv och delar vår inställning att vi tillsammans ska hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har fordonsteknisk utbildning och är serviceinriktad. Körkort och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav och det är ett plus om du även behärskar engelska.

Vi erbjuder dig

– Möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

 

Tjänsten är på heltid.

Skicka ansökan till verkstadschef Jonas Lindmark på mejl: [email protected] och slå gärna en signal om du har frågor 08 – 585 620 81.

 

Välkommen med din ansökan!


Skadetekniker till Sundbyberg

Nu söker vi erfarna skadetekniker med full lön men mindre arbetstid till vår anläggning i Sundbyberg.

 

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ingå i ett team av duktiga skadetekniker som idag arbetar i två skift. Som skadetekniker utför du stora och små arbeten där vi tar hand om hela skadeprocessen. Du kommer att utföra arbeten i riktbänk, mekaniska arbeten, montering och demonteringsjobb. Till din hjälp har du moderna och etablerade mät- och riktsystem. Eftersom vi arbetar i två skift förväntas du även ta ansvar för att du dokumenterar ditt utförda arbete väl och beställer delar så din kollega snabbt och effektivt kan fortsätta ditt påbörjade arbete.

 

Vem är du?

Du är en person som vill arbeta tillsammans i team eftersom vi arbetar i skift, ena veckan 06:00-12:30 och nästa vecka 12:00-18:15. Vi söker dig som är kommunikativ och som vill dela med sig av dina kunskaper och lära och utvecklas av andra.

 

Vi erbjuder dig

Europeiska Motor kommer att erbjuda dig 6 timmars arbetsdag och bra personalförmåner. Vidare kommer du som skadetekniker att löpande utbildas i våra produkter samt i den senaste verktygstekniken. Europeiska Motor är en arbetsplats med högt till tak där din röst blir hörd och med Toyota får du möjligheten att arbeta med ett av världens starkaste varumärken.

 

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

 

Skicka ansökan till ansvarig verkmästare – Adel Karam på mejl: [email protected] (telefon: 08-585 620 89) eller verkstadschef –  Jonas Lindmark på mejl: [email protected] (telefon 08-585 620 81). Ring gärna om du har frågor.

 

Välkommen med din ansökan!

För närvarande inga lediga tjänster. Välkommen med spontanansökan!

Spontanansökan

[]
1 Step 1
Spontanansökan
Titel på tjänst
Förnamn
Efternamnyour full name
Bifoga CV och personligt brevBifoga CV och personligt brev
Bifoga CV och personligt brev
Previous
Next

 

För mer information kontakta Eva Löfbom, telefon 08-585 620 34, eller skriv till [email protected]