Bra på bilar. Bättre på människor.

Jobba hos oss!

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Gävle. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Du kan även göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

 

 

Kund till 100 %

- En filsofi och ambition.

FRÅN SÄLJARE TILL RÅDGIVARE.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Genom ett vänligt bemötande och ett ärligt intresse för vad kunden vill ha skapar vi goda kundrelationer. Vi agerar rådgivare och lotsar kunden fram till rätt beslut – både i bilhallen och verkstaden.

 

0 % MUMBOJUMBO.

Vi eftersträvar alltid tydlighet och rakt-på-sak-attityd när vi integrerar med våra kunder. Det är enkelt att vara kund hos Europeiska Motor. Dessutom uppträder vi alltid ärligt och affärsmässigt och tummar aldrig på etiska eller moraliska regler.

 

EN HELIKOPTERSYN PÅ BILÄGANDET.

Det är inte prislappen på bilen eller servicen som är det viktiga. Det handlar om en helhetssyn på kundens totala bilägande. Vi ska vara lika duktiga på att prata finansering och TKG, som vinterdäck och metalliclack. Vi är helt transparenta med kostnader och kunden får alltid fasta priser att ta ställning till.

 

VI TÄNKER ÅT KUNDEN. OCH PÅ, SÅKLART.

Vi erbjuder mängder av smarta tjänster som ger kunderna ett tryggare och enklare bilägande. Vi arbetar ständigt med att förfina och förbättra våra tjänster.

 

VI ANSTÄLLER BARA KLOKA MÄNNISKOR.

Vi på Europeiska Motor är stolta över varandra och att du vill arbeta hos oss. Vår ambition är att du ska känna att du utvecklas –  i din yrkesroll och som människa. Resultatet är glada och nöjda medarbetare samt att vi ofta lyckas rekrytera medarbetare internt.

Lediga tjänster

 

För närvarande inga lediga tjänster. Välkommen med spontanansökan!

För närvarande inga lediga tjänster. Välkommen med spontanansökan!

För närvarande inga lediga tjänster. Välkommen med spontanansökan!

Spontanansökan

[]
1 Step 1
Spontanansökan
Titel på tjänst
Förnamn
Efternamnyour full name
Bifoga CV och personligt brevBifoga CV och personligt brev
Bifoga CV och personligt brev
Previous
Next

 

För mer information kontakta Eva Löfbom, telefon 08-585 620 34, eller skriv till [email protected]