Toyota

Service

Boka Service

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Hos oss på Europeiska Motor kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil.

 

Öka attraktionsvärdet hos din Toyota
Den dag du funderar på att byta bil ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota-verkstad. Kom också ihåg att auktoriserad service är en förutsättning för att Toyota Kvalitetsgaranti (Toyotas omfattande begagnatgaranti) ska gälla.

Toyota servicebokning

I dessa oroliga tider gäller det att vi försöker ta hand om och hjälpa varandra. När du kommer och lämnar in din bil till oss på våra verkstäder har vår personal på sig engångshandskar vid in- och utkörning av bilen. Vi kör även ner rutorna för att ventilera ur bilen. Om det är så att du är orolig för att komma in på vår anläggning kan vi hantera detta genom att ta emot bilen utanför anläggningen och att du sedan betalar via Swish eller faktura via SVEA Ekonomi. Tack för ditt förtroende och din förståelse!

Boka service

 

 

[]
1 Step 1
Vill du hellre bli uppringd av en servicerådgivare så fort vi har en tillgänglig?
Telefonnummer
Previous
Next

 

 

Kontrollerad Bilverkstad
Vi är en Kontrollerad Bilverkstad, d v s godkänd enligt bilverkstädernas kvalitetssäkringssystem. Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan motorbranschen, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen.

En Kontrollerad Bilverkstad måste uppfylla mycket hårda kvalitetskrav på arbetssätt och rutiner. För att du ska vara säker på att vi lever upp till kraven, görs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller av service och reparationer vår verkstad utfört. Kontrollerna utförs av Bilprovningen och Motormännens Testcenter.

Kombinationen av auktoriserad Toyota-verkstad och Kontrollerad Bilverkstad innebär att du som lämnar din bil till oss kan lita på att:

■ Din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt.
■ Du blir kontaktad om vi skulle upptäcka något som bör åtgärdas men som inte ursprungligen beställts,
inklusive prisförslag.
■ Du får fullständiga garantier på såväl arbete som delar.
■ Din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Om kostnaden överstiger 1.000 kr har du rätt till
skriftlig uppgift om ett ungefärligt, fast eller högsta pris.
■ Du får kontroll över kostnaderna – du vet ju slutnotan redan från början.