Bilfinansiering Företag

 

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.

Smart finansiering som passar ditt företag

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation. Exempelvis traditionella leasing- och avbetalningslösningar samt personalbil – med vilken alla medarbetare kan köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

Vi hjälper dig att hitta den optimala finansieringen för ditt företag och att beräkna kostnaden för finansieringen. Du får också hjälp med kreditansökan – utan att behöva fylla i en massa blanketter – och får kreditbesked direkt. Dessutom erbjuder vi förmånlig bilförsäkring. Allt på samma ställe – enkelt och smidigt.

 

Finansiell leasing

Leasing är ett av de vanligaste och i många avseenden den lämpligaste finansiella lösningen för företag och enskilda näringsidkare. Eftersom ditt företag hyr bilen av oss behöver du inte binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter som kan behövas för att få krediter från banken.

 

Fullserviceleasing

Komplettera leasingavtalet med service och bilförsäkring till en fast månadskostnad. När avtalstiden upphör lämnar du tillbaka bilen till återförsäljaren.

 

Prenumeration

En bekväm paketlösning där allt ingår i den fasta månadskostnaden; hyra, bilförsäkring, service, värdeminskning samt lånebil och tvätt vid service. Efter 24 eller 36 månader kan du byta till en ny Toyota.

 

Operationell leasing

Toyota Fleet Lease är en operationell leasingprodukt för företag med stor bilpark och flera bilmärken. Alla bilutgifter samlas på en faktura så att du får en bra överblick över företagets bilkostnader. Ditt företags bilhantering blir effektivare såväl tidsmässigt som ekonomiskt.

 

Personalbil

Toyota Personalbil är ett enkelt och riskfritt sätt för ditt företag att erbjuda alla medarbetare bilförmån med bruttolöneavdrag. Och medarbetarna får möjlighet att köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

 

Billån och Fördelslån

Med Toyota Billån erhålls en flexibel finansiering anpassad efter företagets behov. Företaget behöver oftast ingen annan säkerhet än den nya bilen och eventuell kontantinsats får gärna vara i form av en inbytesbil. Välj kredittid på upp till 72 månader beroende på bil och vad som passar ditt företag bäst. Toyota Fördelslån passar företag som köper en helt ny eller nästan ny Toyota och vill byta bil lite oftare till exempel vartannat eller vart tredje år.

 

Det finns särskilda nedsättningsregler för miljöbilar som medför att förmånsvärdet i många fall blir väsentligt lägre för en miljöbil än för närmast jämförbara bil utan miljöanpassad teknik. Enligt vägtrafikskattelagen får miljöbilar fem års befrielse från vägtrafikskatt.

Nedsättningsregler för miljöbilar:

  • El- och laddhybridbilar som kan laddas från elnätet samt gasbilar (ej gasol) justeras först ned till en jämförbar bil utan miljöanpassad teknik. Därefter sätts förmånsvärdet ned med 40 %, dock max 10§.000 kronor.
  • Etanolbilar, elhybridbilar som inte kan laddas från elnätet samt bilar som kan köras på gasol, rapsmetylester samt övriga typer av miljöanpassade drivmedel justeras enbart ned till jämförbar bil utan miljöanpassad teknik.

Supermiljöbilspremie 

Den som från den 1 januari 2012 köper en personbil som är typgodkänd, uppfyller EG:s utsläppskrav Euro 5 eller Euro 6 och släpper ut högst 50 g koldioxid vid blandad körning, är berättigad till supermiljöbilspremien. Toyota Prius Plug-In släpper ut 22g CO2/km och förbrukar 1,0 l bensin/100 km vid blandad körning och är därmed berättigad till supermiljöbilspremien.

Läs mer om supermiljöbilspremien