Vilken modell av PROACE passar i ditt jobb?

PROACE

* De värden som anges är de högsta eller lägsta inom tillgängligt motorutbud och behöver inte nödvändigtvis vara representativa för en specifik modellkombination.
Alla värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp gäller blandad körning och är beräknade i enlighet med gällande EU-normer.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

PROACE - Smarta lösningar som underlättar ditt jobb. PROACE är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

PROACE har allt du kan begära av en van - oavsett ditt jobb.

Du som driver ett mindre företag gör ofta flera personer jobb. Då kan det vara bra att veta att PROACE erbjuder allt du kan begära av din firmabil. Den finns i tre olika längder - Copmact, Medium och Long - och fem olika karosser. Därtill erbjuder den svårslagen kapacitet och är lätt att lasta. Funktioner som Smart Cargo och lösningar för det mobila kontoret gör PROACE till din idealiska partner i jobbet.

Ta ledigt. Vi tar hand om bilen.

Tecknar du som företagare serviceavtal vid köp av en ny Toyota kan du utnyttja vår helgservice. Lämna in bilen på fredagen och få tillbaka den servad och klar på måndag morgon. Självklart ingår en lånebil som du kan använda under helgen. Bara hos Europeiska Motor.

Säker och välutrustad redan från start.

PROACE är toppmodern transportbil och den sätter en helt ny standard när det gäller utrustning och säkerhet. Med Toyota safety sense och 4 airbags har PROACE fått högsta säkerhet i Euro NCAP, en trygghet inte bara för dig utan också för dina passagerare och medtrafikanter. Kombinationen av säkerhet och utrustning kommer hålla värdet på din PROACE starkt över tid.

Toyota PROACE

 

 

 

Boka provkörning

 

 

Nya PROACE – ett bättre val för varje jobb

PROACE är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

Jobba smart – jobba bekvämt

Det innovativa SmartCargo-systemet ger dig tre användbara praktiska funktioner i en. Mobile Office – en roterbar platta för din PC eller skrivplatta i mittsätets ryggstöd. Fälld genomlastningslucka med möjlighet till lastning av långa föremål genom mellanväggen och under passagerarplatsen (+113 cm).

Uppfällt yttersäte med möjlighet att lasta extra gods (+0,5 m3) på golvet. Frigör händerna när du ringer genom Bluetooth-anslutningen. PROACE har mycket hög åkkomfort med låg ljudnivå och sköna säten som gör dina arbetsresor avslappnande. Tre sittplatser är standard.

Ett urval av standardutrustning:


 • SmartCargo
 • Toyota safety sense med bl.a. Forward collision warning och pre-collision system
 • Radio med rattkontroller, USB och Bluetooth
 • Adaptiv farthållare och fartbegränsare
 • Touchscreen
 • Head-up display
 • Parkeringsradar bak
 • Aircondition
 • Förarstol med höjdjustering och armstöd
 • Regnsensor
 • Halvljusautomatik
 • Skyddsgolv i skåpet
 • Hjälpvärmare diesel

 

Last är vad PROACE är gjort för

Med sina tre längder hittar du lätt en bil som passar dina behov. PROACE är mycket smart byggd med sin låga lasttröskel och minimala hjulhus i skåpet. Lastvolymen sträcker sig från 4,6 – 6,6 kubikmeter och lastlängden är upp till 2,86 meter (4 meter med SmartCargo).

Hela tre lastpallar får plats i Medium och Long och dessutom kan du lasta dem genom sidoskjutdörren. Maxlasten är generösa 1 ton för 1,6 liters motorerna och hela 1,4 ton på 2,0 liter.

Motorer i världsklass

PROACE har ett brett motorutbud och de kombinerar kraft, körglädje och bränsleeffektivitet på bästa sätt. Från endast 133 gram CO2 (1,6 115 hk stopp&start) per km är bäst i segmentet.

 

finans-företag

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.

Läs mer här

Relaterade kampanjer

Toyota Hilux - gör jobbet

Toyota Hilux - gör jobbet

50 000 kr + moms i rabatt på alla Hilux lagerbilar!

Toyota PROACE - visar var skåpet ska stå

Toyota PROACE - visar var skåpet ska stå

Prisexempel PROACE:
Black Edition 2,0 AdBlue™ 120 hk 8 stegs automat
Pris från 271.900 kr (ord pris från 290.000 kr).
Bränsleförbrukning, blandad körning: 7,5 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: 196 g/km

Leasing: 2.405 kr/mån exkl. moms
Business Lease: 5.015 kr/mån exkl. moms

Erbjudandet gäller t.o.m. 2020.10.31

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad, priserna inkluderar moms och är en prisindikation. Vi kommer att kontakta dig för att skräddarsy ett serviceavtal till dig!

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

 • Service enligt respektive modells serviceprogram
 • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
 • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
 • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

 • Allt som ingår i Basavtalet
 • Utvändig tvätt vid servicetillfället
 • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
 • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next