Marknadens mest effektiva laddhybrid

Nya Prius Plug-in Hybrid

* Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 143 602 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,42 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare

**De värden som anges är de högsta eller lägsta inom tillgängligt motorutbud och behöver inte nödvändigtvis vara representativa för en specifik modellkombination.
Alla värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp gäller blandad körning och är beräknade i enlighet med gällande EU-normer.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

Helt nya Toyota Prius Plug-in Hybrid. Laddhybridbilen som kör längre på enbart el.

Marknadens mest effektiva laddhybrid

Snart fem år efter att Toyota presenterade sin första revolutionerande laddhybrid är det nu dags för helt nya Prius Plug-in Hybrid att ännu en gång omdefiniera upplevelsen av en Plug-in hybrid.

Snabbare och längre på enbart el

Föreställ dig att kunna susa fram i motorvägsfart eller köra upp till fem mil utan att använda en droppe bensin. Nu är det verklighet tack vare den nya effektiva versionen av Prius Plug-in Hybrid.

Teknik som gör skillnad

Svårslagen effektivitet, låga utsläpp och fina prestanda uppnås genom en kombination av avancerad teknik, finjusterad aerodynamik och lättviktsmaterial.

Prius Plug-in Hybrid

Laddhybridbilen som kör längre på enbart el

 

Ordinarie pris från 385.900 kr

Toyota billån från 5265 kr/mån*

Blandad körning från 1,3 l/100 km**

Skattebefriad

 

Boka provkörning

 

 

Intresseanmälan

Föreställ dig att kunna susa fram i motorvägsfart eller köra upp till fem mil* utan att använda en droppe bensin. Nu är det verklighet tack vare den nya effektiva versionen av Prius Plug-in Hybrid.

Litiumjonbatteriets utökade kapacitet (dubbel kapacitet jämfört med första generationen) ger vår nya laddhybrid både snabbare acceleration och längre körtid med eldrift. Det betyder fler tysta och utsläppsfria mil och färre besök på bensinmacken.

När du passerat bilens elektriska räckvidd på upp till fem mil* tar fullhybridsystemet vid med en beräknad blandad bränsleförbrukning på endast 1,2 liter/100 km*, vilket betyder färre tankningar och en genomsnittlig utsläppsnivå på exceptionellt låga 28 g koldioxid per km*.

Laddhybriden har Toyotas första drivlina med dubbla elmotorer och dubbla generatorer vilket gör Prius Plug-In mindre beroende av sin bensinmotor än föregående generation. Det gäller även vid kraftigare acceleration och när du använder bilens värmesystem på vintern vars klimatanläggning har världens första gas-injicerande värmepump.

Utrusta din Toyota Prius-Plugin

med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 15.895 kr Ord. pris från 19.014 kr

Tillbehörspaket 2

Instegslist bak

Bagagematta

Nu från 1.735 kr Ord. pris från 2.119 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.
**Inklusive en adapter för att kunna koppla in en 7-polig kontakt.

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad, priserna inkluderar moms och är en prisindikation. Vi kommer att kontakta dig för att skräddarsy ett serviceavtal till dig!

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next