Världsledande elhybridkraft

RAV4

* Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 159 114 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,44 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare

**De värden som anges är de högsta eller lägsta inom tillgängligt motorutbud och behöver inte nödvändigtvis vara representativa för en specifik modellkombination.
Alla värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp gäller blandad körning och är beräknade i enlighet med gällande EU-normer.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

RAV4. Nya perspektiv. Nya RAV4 visar upp en rad smarta funktioner — från det nya avancerade elhybridsystemet och nya finessen 360° Monitor till den ökade trygghet som erbjuds tack vare Toyota Safety Sense.

Designad för att synas

I över 20 år har RAV4 - världens första kompakta SUV - väckt en längtan efter äventyr hos många människor. Med sin kraftfulla och på samma gång eleganta framtoning är nya RAV4 som gjord för en varierande vardag i olika miljöer.

Se det osynliga. Gör det omöjliga.

RAV4 är den första Toyota-modellen 360º monitor som kombinerar bilder från fyra olika kameror för att ge dig en 360-gradersvy över området runt bilen.

Fler anledningar till utforskning

Nya RAV4:s Integrated Dynamic Drive System (IDDS) har förbättrats ytterligare och hjälper dig att hantera utmanande situationer som kan uppkomma när du minst anar det.

Nya Toyota RAV4

I över 20 år har RAV4 — världens första kompakta SUV — väckt en längtan efter äventyr hos många människor. Nu kommer nya RAV4 med världsledande elhybriddrift, AWD och bekväm e-CVT låda — och en rad andra användbara innovationer.

 

Ordinarie pris från 269.900 kr

Toyota billån från 2 766 kr/mån*

Blandad körning från 5,6 l/100 km**

Fordonsskatt från 2.214 kr/år

 

Intresseanmälan

 

Boka provkörning

 

 

 

Banbrytande innovation

Nya RAV4 visar upp en rad smarta funktioner — från det nya avancerade hybridsystemet och den sinnrika finessen 360° Monitor, till den ökade trygghet som erbjuds tack vare Toyota Safety Sense.

Elhybrid – det bästa av två världar

Elhybridtekniken bidrar till RAV4:s förmåga att leverera kraft och prestanda och samtidigt sänka både driftskostnader och utsläppsnivåer.

Extra prestanda

RAV4:s förfinade hybridsystem och den höga körställningen bidrar till en lugnare förarmiljö. Samtidigt gör hybridtekniken att du kan plocka ut en extra dos ögonblicklig prestanda ur bilen för de tillfällen du behöver.

Kraft utan fördröjning

När du vill dra nytta av bilens hela prestandapotential kan det kännas tryggt att veta att nya RAV4 Hybrid AWD levererar sin kraft direkt — utan fördröjning.

Dragkraft

Maximal dragvikt för hybridversionen är 1.650 kg — så du behöver inte göra avkall på dina praktiska behov bara för att du väljer att köra en hybrid.
Se området runt hela bilen med en enda blick

För första gången kan du få din Toyota med panoramavy där bilder från fyra olika kameror kombineras och ger dig en 360-graders 3D-vy runt bilen.

Du väljer mellan två olika kameralägen som tydligt visas på skärmen; rörlig vy och transparent vy. Med hjälp av dessa upptäcker du enkelt dolda hinder eller faror vid körning i låg fart och när du backar eller fickparkerar.

Beredd på det mesta – Toyota Safety Sense

Din och dina passagerares säkerhet har högsta prioritet. Därför är RAV4 försedd med Toyotas säkerhetssystem Toyota Safety Sense — en kombination av fem samverkande aktiva säkerhetslösningar. Dessutom en döda vinkel-monitor som ytterligare ökar din trygghet bakom ratten.

 

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad, priserna inkluderar moms och är en prisindikation. Vi kommer att kontakta dig för att skräddarsy ett serviceavtal till dig!

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next