Toyota Transportbilar.

Tåliga. Förmånliga. Helt perfekta.

Toyotas transportbilar finns i flera olika modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter.

Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Kombinerat med världsledande miljötänk, svårslagen kvalitet och låg ägandekostnad har du ett arbetsredskap du alltid kan lita på. Oavsett vad det ska användas till.

 

Välj mellan legenden Hilux med en svåröverträffad tålighet eller PROACE som anpassar sig helt för det utrymme du behöver. Eller behöver du kanske båda?

Läs mer och jämför vilken som passar dig bäst här.

 

 

 

Den ultimata pickupen.

Toyota Hilux Ultimate.

Legenden Hilux tar dig fram där du inte trodde det var möjligt. Med lågväxel. fyrhjulsdrift, differentialspärr och klassens bästa markfrigång. Högsta säkerhetsbetyg i krocktest och de senaste, mest förfinade elektroniska hjälpmedlen som standard.

Med Hill-start Assist Control och Downhill Assist Control – kan du köra säkert och kontrollerat där du behöver.

2,4 Turbo D-4D AdBlue™ dieseln med Stopp & Start (S&S) teknik ger dig god prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet och låg ljudnivå.

 

Fem bra skäl att välja nya Hilux Ultimate

– Hilux är en Legend med oslagbar slitstyrka och bra andrahandsvärde.
– 1.000 kg lastförmåga (varierar något beroende på utrustning).
– 3.200 kg dragvikt och dragkrok som standard
– Toyota Safety Sense med bl.a. kollisionsvarning och autobroms
– Flak klätt i tålig aluminiumdurk.

 

Förmånsvärde: från 5.195 kr (vid 50% marginalskatt)
Blandad körning: från 7,0 l/100 km
CO2: från 185 g/km

 

 

En modell för varje uppdrag.

Toyota PROACE.

 

 

Mångsida PROACE möter dina behov på väg mot varje jobb – vare sig du transporterar varor, arbetskamrater eller både och. 

Låg lasttröskel, snäv svängradie och små hjulhus i skåpet underlättar vid lastning. Toyota Safety Sense skyddar dig och dina medtrafikanter. Bekväm kupé, smart tresitssoffa med mobil kontorslösning och praktiska lastningsfunktioner – det är sådant som gör PROACE till en smart arbetsplats. Och det bästa av allt, det är standard! 

PROACE tillhör de bränslesnålaste bilarna i sin klass och kan dessutom köras på den syntetiska dieseln HVO som är helt förnyelsebar. HVO tillverkas av restprodukter av vegetabiliska och animaliska fetter och oljor (ej palmolja) och sänker därmed koldioxidutsläppen avsevärt. 

 

Fem bra skäl att välja Toyota PROACE 

 

– PROACE är stor inuti trots sina kompakta yttermått och sin låga vikt. Lågt golv och minimala hjulhus borgar för lätt lastning 
– SmartCargo för lastning genom mellanväggen ger lastlängden upp till 3,3 meter. 
– Toyota Safety Sense med bl.a. kollisionsvarning och autobroms. 
– Bränslesnåla motorer och automatlådor för den som vill slippa växla. Upp till 180 hk. 
– Svängradie endast 4,6 meter. 

 

Förmånsvärde: från 3.789 kr (vid 50% marginalskatt) 
Blandad körning: från 5,1 l/100 km 
CO2: från 133 g/km

 

 

Intresserad av en Toyota transportbil?

Toyota Hilux

Nya Hilux bygger på 50 års vidareutveckling och erfarenhet av att bygga pickuper för de allra tuffaste uppdragen på de allra svåraste underlagen. Samtidigt är nya Hilux otroligt komfortabel att färdas långt i.

 

Läs mer om Toyota Hilux   


Toyota Proace

PROACE är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

 

Läs mer om Toyota Proace