Toyota - Ett märke att lita på. I alla lägen och för alla behov.

Dags för ny tjänstebil?

En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom?

 

Oavsett vad du och ditt företag behöver kan vi på Toyota leverera exakt efter dig och ditt företags behov av firmabil med bra förmåner. Med kvalitet, miljö och ekonomi i främsta rummet. Att vi är stolta över Toyotas kvalitet visar sig både i våra generösa garantier och effektiviteten i alla våra motorer. I alla storlekar.

 

Vi fokuserar på den bästa lösningen. Du prioriterar din verksamhet.

 

 

Stor valfrihet

 

 

Med det bredaste modellprogrammet av elhybrider i Sverige finns det något för alla. Oavsett behov. Och oavsett storlek på företag. Dessutom ekonomiskt fördelaktigt för både förare och företag.

 

 

Säkerhet på flera plan

 

Både drift och i trafik. Eftersom vi är mycket stolta över vår tillförlitlighet lämnar vi generösa garantier. Och lika stolta är vi även över hur säkra våra bilar i trafiken, vårt säkerhetssystem Toyota Safety Sense ger föraren en svårslagen säkerhet på vägen.

 

Service alltid nära

 

Med vårt breda servicenät på 6 verkstäder i norra Stockhom & Gävle, har du alltid nära om olyckan skulle vara framme. Specialutbildad personal som är experter på just din bil ser till att bara använda originaldelar – för att aldrig kompromissa med kvaliteten.

 

 

Välj din tjänstebil.

Med ett urval av bilar i de flesta storleksmodeller med en rad olika motoralternativ – alla elhybrider – får du både effektivitet och låga utsläpp vilket ger ett fördelaktigt förmånsvärde. 

 

Vilken blir din? Kolla vilken som passar bäst här.


Transportbilar

Toyotas transportbilar finns i flera modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.

 

Mer om våra transportbilar  


Finansiering för företag

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation.

 

Finansieringsalternativ  


Fråga våra rådgivare

Det är mycket att tänka på när det gäller att välja rätt bil till företaget. Få den hjälp du behöver av någon av våra rådgivare.

 

Kontakta en rådgivare 


Bonus Malus

Det nya fordonsskattsystemet Bonus Malus, syftar till att premiera bilar med låga utsläpp och höja skatten på bilar med högre utsläpp.

 

Läs mer om Bonus Malus här.