Sponsorsamarbeten

Vårt engagemang i samhället

 

För oss är ett engagemang i samhället en naturlig del av vår vardag. Europeiska Motor är ett regionalt företag och hela vår verksamhet bygger på närhet och engagemang. Vårt hjärta slår för det lokala samhället och därför är det en självklarhet för oss att vi tar ansvar för och stödjer utvecklingen av vår hemmiljö.

Täby Fotbollsklubb

För oss är det viktigt att se till att fler barn och unga kan delta i olika idrottsaktiviteter och på så sätt motverka en allt mer stillasittande livsstil och av den anledningen stödjer vi Täby FK.


Läs vidare

Danderyds tennisklubb

Danderyds Tennisklubb är en av Stockholms 5 största klubbar till antalet medlemmar. I Danderyd Tennisklubb ungdomsverksamhet spelar ca 600 barn i åldrarna 6-18 år. Danderyds Tennisklubb är en klubb som förstår hur viktig idrottsrörelsen är för vårt samhälle och som vi gärna samarbetar med.


Läs vidare

Lidingö Freeskiers

Lidingö Freeskiers är en sektion inom Friluftsfrämjandet Lidingö som driver skidskola och skidklubb.

Ledstjärnan för Lidingö Freeskiers verksamhet är rörelseglädjen och frihetskänslan av att klara av att ta sig nedför backen, samtidigt som man har kontroll över vad man gör – oavsett om det gäller den första plogsvängen eller carving i hög fart.


Läs vidare