Viktig information angående Covid-19

Av omtanke om både våra besökare och våra anställda har vi vidtagit en rad åtgärder för att värna om allas hälsa. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Åtgärder med anledning av Covid-19

Följande åtgärder har vi vidtagit för att värna om allas hälsa:

–  Vi har handsprit tillgängligt på flera ställen inom fastigheten, fråga vår personal vid behov.

– På toaletterna finns instruktioner om hur du ska tvätta händerna för att undvika Corona-viruset och tvål finns tillgängligt.

–  Vi håller öppet som vanligt. Kontakta oss via mejl eller telefon om du är intresserad av våra produkter eller tjänster men inte vill eller kan ta dig hit. Tillsammans finner vi den bästa lösningen för ett digitalt eller säkert fysiskt möte.

– För att minimera risken för smittspridning har vi sett över våra städrutiner och vi är extra noga med att rengöra handtag, kranar, kortmaskiner, bilar och andra kontaktytor fler gånger per dag.

–  När du kommer och lämnar in din bil till oss på våra verkstäder har vår personal på sig engångshandskar vid in- och utkörning av bilen. Vi kör även ner rutorna för att ventilera ur bilen. Om det är så att du är orolig för att komma in på vår anläggning vid hjulskifte kan vi hantera detta genom att ta emot bilen utanför anläggningen och att du sedan betalar via Swish eller faktura via SVEA Ekonomi.

Här kan du läsa mer om Svea Ekonomi: Svea Ekonomi.

Här kan du läsa mer om hjulskifteBoka Hjulskifte.

– Håll avstånd. Vi har införskaffat könummerlappssystem för att undvika att ni ska behöva stå för nära varandra. Dessutom har vi markerat upp vid verkstadsdiskarna så att det är tydligt att ni ska hålla avstånd och satt upp plexiglas.

–  I nuläget tar vi inte i hand när vi hälsar, av hänsyn till både Dig som kund och vår personal.

Vi följer folkhälsomyndigheten och UD:s rekommendationer och är lyhörda för instruktioner från myndigheterna.

Här är Folkhälsomyndighetens hemsida: Folkhälsomyndigheten

Övriga riktlinjer från Folkhälsomyndigheten:

  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten
  • Använd handsprit
  • Hosta och nys i armvecket
  • Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom på sjukdom

 

Tack för ditt förtroende och din förståelse!