Endast hos Europeiska Motor

Nya C-HR till kampanjpriser

Kampanjpris från 268.900 kr på C-HR Style & Executive

Flex Privatleasing från
2.995 kr

Flex Billån från
2.105 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september

En ny sorts crossover

Elegant formgiven med en tanke bakom allt - det gör varje millimeter av Toyota C-HR levande. En bil som ständigt ser ut att vara i rörelse, även när den står helt still.

JBL ljudanläggning på köpet

Köp din C-HR med utrustningsnivåerna Style eller Executive så inkluderar vi JBL's ljudanläggning till ett värde av ca 9.500 kr, erbjudandet gäller t.o.m. 30 september.

The C-collection

ACTIVE, STYLE eller EXECUTIVE välj den utrustning som passar dig.

Toyota C-HR

En kupé som ger begreppet Crossover en ny innebörd

Från 2.995 kr/mån med Toyota Flex Privatleasing*

Från 2.105 kr/mån med Toyota Flex Billån**

 
Intresseanmälan

 

Boka provkörning

 

Nya C-HR

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som får dig att känna dig som ett med vägen. Upplev äkta körglädje i en sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål bil utrustad med smart hybridkraft.

 

Just nu får du JBL ljudanläggning på köpet på utrustningsnivåerna Style och Executive – värde ca 9.500 kr!

JBL har många års erfarenhet som professionell leverantör av utrustning för stora musikevenemang just för att JBL alltid levererar bra ljud. Det var de stora evenemangen och konserterna som blev avgörande faktorer när JBL utvecklade ljudsystemet för Toyota C-HR. Varje detalj av JBLs ljudsystem är elegant anpassad till interiören och resultatet är ett ljudsystem som betonar den individuella karaktären av din Toyota C-HR. JBL använder endast material av hög kvalitet och det är just därför som JBLs ljudsystem alltid levererar en enastående prestanda – och du kommer att få känslan av att du är på din favoritkonsert!

Bildresultat för chr toyota