Just nu hos Europeiska Motor:

Hilux.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2018. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

*BusinessLease via Toyota Financial Services: prisexempel exkl. moms baserat på 36 mån, 4500 mil, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta (TFS -okt 17). Övermil debiteras med 10,00 kr ex. moms per mil. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Service och Toyota Bilförsäkring BusinessPlus Stor ingår. Drivmedel och vinterdäck ingår ej. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2018. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

**Finansieringsuppgifter från Toyota Financial Services: baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 45% restvärde, rörlig ord.ränta 3,95% okt -17. Leasingpriser är exkl moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

nya hilux frilagd

Här är din nya arbetskamrat

 

Från 4.650 kr/mån exkl. moms med BusinessLease*

Från 2.603 kr/mån exkl. moms med Finansiell Leasing**

 

Nya Hilux bygger på 50 års vidareutveckling och erfarenhet av att bygga pickuper för de allra tuffaste uppdragen på de allra svåraste underlagen. Samtidigt är nya Hilux otroligt komfortabel att färdas långt i.

 

 

Boka provkörning

 

Kampanjpris från 261.900 kr exkl.moms (Ord pris från 281.900 kr exkl. moms) prisex. gäller Premium.

Hilux – bilen som ger dig kraften i arbetet!

Hilux tar dig fram där du inte trodde det var möjligt. Med fyrhjulsdrift, differentialspärr och klassens bästa markfrigång. Högsta säkerhetsbetyg i krocktest och de senaste, mest förfinade elektroniska hjälpmedlen som standard.

Den här pickupen är också fullmatad med snygga inredningsdetaljer och den senaste tekniken för att maximera din komfort. De nydesignade sätena erbjuder mer komfort och stöd än tidigare och ratten är ställbar i både höjdled och längdled för att du ska kunna hitta din ideala körställning. I baksätet på Double-Cab finns trepunktsbälten, Isofix fästen samt gott om utrymme och ett rejält mittarmstöd.

I mittkonsolen finns till och med ett 220-voltsuttag så att du kan ladda din dator. Hilux kraftfulla och tydliga linjeföring framstår i sin bästa dager vare sig den är skinande ren eller helt nedstänkt, vare sig du är ute på jobb en kall vinterdag eller på utflykt en ljummen sommarkväll.


Just nu bjuder vi på fri uppgradering från Legend till Invincible och från Invincible till Premium! 


Premiumtillägget inkluderar:

– Strålkastare av LED typ med automatisk nivåreglering

– Automatisk klimatanläggning
– Varselljus LED (day time running lights)
– 18” maskinbearbetade lättmetallfälgar
– Nyckellöst lås -och startsystem

– Fullstort 18” reservhjul i lättmetall

Exempel på utrustning hos nya Hilux:

 • Helt ny Euro 6-motor – Förfinad, förbättrad med kraft som räcker och blir över 20% mer vridstyv ram
 • Ännu tåligare och mer kapabel off-road
 • Toyota Safety Sense aktiv säkerhet och 7 krockkuddar som standard
 • I öppnat läge kan bakluckan belastas med 300 kg och fungerar som en förlängning av flakytan
 • Dragkapacitet upp mot 3,2 ton
 • 7″ pekskärm Toyota Touch med multimedia funktioner
 • 17” lättmetallfälgar
 • Lackerade stötfångare & dörrhandtag
 • Kromad grill och sidobackspeglar
 • Parkeringskamera
 • Mörktonade sidorutor
 • Läderklädd ratt
 • Höjdjusterbar förarstol

Köp till läderklädsel, eljusterbar förarstol och sidosteg för endast 2 900 kr på bilar i lager för direkt leverans.
/
Till Hilux finns en mängd påbyggnationer för att du ska kunna anpassa bilen till din verksamhet. I bilden ovan finns en av de vanligaste kåporna med luckor. En stabil och flexibel konstruktion som går att anpassa ytterligare för den som önskar. Bilen är registreringsbesiktigad och klar vid leverans. Kontakta din Toyota-återförsäljare för mer information.
Intresseanmälan
[[[["field7","equal_to","6"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","8"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","4"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","5"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"]]
1 Step 1
Intresseanmälan - Kampanj
Telefonnummer
Namn
Previous
Next