Toyota Corolla

TREK

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,0-5,3 l/100 km och 113-119 g/km.  Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t o m 30 september 2020. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Miljöklass Euro 6 AG, Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

Toyota Corolla TREK

 

Corolla tar dig hela vägen – TREK låter dig fortsätta där vägen tar slut.

Med Corolla TREK tar du körningen till nästa nivå. Och till platser du vill upptäcka. I en helt unik styling, stilfull interiör och 20 mm högre kan du upptäcka mer på lite krokigare vägar. Förutom den unika ut- och insidan på Corolla TREK får du allt det andra som gjort Corolla till världens mest sålda bil.

Corolla har en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten. Tillsammans med teknik i världsklass och en slående design så skriver nya Corolla historia på marknaden.

Prisexempel*

Corolla 1,8 Hybrid Touring Sports TREK

Prisexempel: Just nu från 256.900 kr (ord. pris från 295.900 kr)

Corolla 2,0 Hybrid Touring Sports TREK

Prisexempel: Just nu från 276.900 kr (ord. pris från 315.900 kr)

 

 

Anmäl ditt intresse för kampanjen så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

 

[[[["field7","equal_to","6"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","8"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","4"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","5"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"]]
1 Step 1
Telefonnummer
Namn
Previous
Next

 

Detta är Corolla TREK:
• 17” lättmetallfälgar exklusivt för Corolla TREK
• 20 mm högre
• Tonade bakrutor
• 7” TFT Multi-info display
• Bi-LED-strålkastare
• Interiör i kontrasterande tyg
• Instegslister

Och mycket mer.

 

 

 

Beräkna Flex Privatleasing.

Kund till 100 %

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Vad är en Elhybrid?

Att köra en Toyota elhybrid är enklare än du tror. Inga kablar, inga kontakter, inga väntetider på laddning. Bara hoppa in bakom ratten och glid i väg precis som du är van vid.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Serviceavtal

Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala vid varje tillfälle.

Relaterade kampanjer

 Toyota Corolla.

Toyota Corolla.

Prisexempel Toyota Corolla Active 5-dörrar 1,8 Elhybrid:

Kampanjpris fr. 234.900 kr
Ord. pris fr. 246.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021.03.31

 Toyota Corolla Touring Sports.

Toyota Corolla Touring Sports.

Prisexempel Toyota Corolla Touring Sports Active 1,8 elhybrid:

Kampanjpris fr. 244.900 kr
Ord. pris fr. 256.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021.03.31