Företagsfinansierade bilar

Toyota har bilar för dig som värdesätter kvalitet, miljö och ekonomi lika högt som komfort och köregenskaper. Vår utgångspunkt är att ditt bilinnehav ska vara så enkelt, flexibelt och bekymmersfritt som det bara går.

Valfrihet och flexibilitet

Toyota har ett brett modellutbud med flera motoralternativ, vilket gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. Vi är dessutom det enda bilmärket med hybrider i alla storleksklasser.

Driftsäkerhet och låga ägandekostnader

Eftersom vi vet hur tillförlitliga våra bilar är vågar vi ge generösa garantier på dem. Kvalitén gör också att andrahandsvärdet på bilarna blir högt. Sist men inte minst är våra effektiva motorer ytterligare en faktor som ger låga ägandekostnader.

Världsledande hybridteknik

Toyota har flera gånger utsetts till världens grönaste varumärke av varumärkesbyrån Interbrand. En anledning är att Toyota varje dag investerar miljontals kronor i olika projekt för att främja en bättre miljö. Men framförallt handlar det om utvecklingen av hybridbilar – samtliga miljöbilsklassade enligt gällande regler och därmed skattebefriade i fem år.

Svårslagen säkerhet

Oavsett vilken Toyota du väljer är säkerhet högsta prioritet. Med avancerad teknik försöker vi förhindra olyckor samtidigt som vi arbetar för att förebygga och minska skador i händelse av att en olycka faktiskt sker. Avensis har utsetts till Sveriges säkraste bil tre gånger i Folksams undersökning ”Hur säker är bilen”. Men även i våra allra minsta bilar är säkerheten mycket hög.

Smarta finansieringslösningar

Det finns flera olika finansieringsalternativ när du vill köra Toyota i jobbet och vi kan erbjuda finansiering som passar både ditt företag, bilinnehav och din ekonomiska situation.

Rådgivning om försäkringar 

Vi har bred kunskap om företagsbilar och är ständigt redo att svara på frågor. Tillsammans med Folksam har vi utformat en av marknadens mest heltäckande försäkringar, Toyota Bilförsäkring.

Om du är hantverkare med eget företag kan du teckna Toyota hantverkarförsäkring, som tillägg till din Toyota Bilförsäkring. Det är en skräddarsydd försäkringslösning för just dig och din bransch till ett väldigt förmånligt pris.

Hybrid som tjänstebil

Att välja en hybrid från Toyota som företagsbil är ett bra val för företag som inte bara vill visa engagemang för miljön, utan också göra något i praktiken. Helt enkelt en bra affär – på flera sätt.

En bra affär för dig som kör och en bra affär för företaget

Betalar du bränslet själv, märker du direkt att hybridbilen är billigare i drift eftersom förbrukningen är mindre än en motsvarande konventionell bil. Jämför gärna förmånsvärdet, det kan till och med vara lägre än närmast jämförbara bilar.

Och eftersom hybridbilar är miljöbilsklassade slipper företaget fordonsskatt de fem första åren.

Den optimala tjänstebilen?

Den största vinstlotten drar den som väljer en Prius Plug-in Hybrid, eftersom laddhybrider har kvar en nedsättning av det redan låga förmånsvärdet med ytterligare 40 procent. Dessutom kan Prius Plug-in Hybrid köras på ren el utan att förbruka en droppe bensin i upp till 5 mil – tillräckligt för de flesta pendlingsresor i Sverige. Bilen är också berättigad till en  supermiljöbilspremie.
 

Mer om våra miljöbilar