En kupé som ger begreppet crossover en ny innebörd

Toyota C-HR

*Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 99 314 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,69 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare.

**Angivna värden är det högsta resp. lägsta i det tillgängliga motorutbudet och är inte nödvändigtvis representativa för någon specifik modellversion.
Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp är beräknade efter en blandad körcykel enligt tillämpliga regelverk.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

C-HR med sin crossover-design och elhybriddrift, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål.

En ny sorts crossover

Elegant formgiven med en tanke bakom allt - det gör varje millimeter av Toyota C-HR levande. En bil som ständigt ser ut att vara i rörelse, även när den står helt still.

Flow motion

Med effektiv hybridkraft flyter du fram på vägen. Den mjuka och responsiva körningen ger dig en känsla av att vara ett med staden.

The C-collection

ACTIVE, STYLE eller EXECUTIVE välj den utrustning som passar dig.

Toyota C-HR

En kupé som ger begreppet Crossover en ny innebörd

 

Ordinarie pris från 215.900 kr

Toyota billån från 1 732 kr/mån*

Blandad körning från 3,8 l/100 km**

Fordonsskatt från 360 kr/år

 

 

Boka provkörning

 

Intresseanmälan

 

Toyota C-HR, med sin crossover-design och elhybriddrift, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. En kupéformad kaross, en muskulös design och en upphöjd sittposition innebär en helt ny sorts Crossover – Kupéernas high rider. Den kraftfulla framtoningen kompletteras av facettliknande veck och en elegant, böljande taklinje. LED-strålkastarna, den diamantformade grillen och de distinkta baklysena, även de med LED-belysning, samverkar för att ge C-HR en nyskapande look. När du väl satt dig till rätta i C-HR välkomnas du av en gedigen interiör som matchar bilens yttre.

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som får dig att känna dig som ett med vägen. Upplev äkta körglädje i en sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål bil utrustad med smart hybridkraft.

 

Beräkna Flex Privatleasing.

Utrusta din Toyota C-HR

med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket

Tillbehörspaket 1

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1.400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 21.695 kr Ord. pris från 25.521 kr

Tillbehörspaket 2

Instegslist bak (svart)

Bagagematta

Nu från 1.625 kr Ord. pris från 1.997 kr

Tillbehörspaket 3

Löstagbar dragkrok (13-polig**)

Lasthållare

Nu från 13.995 kr Ord.pris från 17.703 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.
**Inklusive en adapter för att kunna koppla in en 7-polig kontakt.

Relaterade kampanjer

AYGO. Vart du vill.

AYGO. Vart du vill.

Livet är roligare när du låter humöret bestämma vägen. AYGO är liten, tyst och smidig och känner sig som hemma på trånga citygator.

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Med sin crossover-design, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Väljer du att köra en C-HR Elhybrid får du en bil som så väl sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål.

JUST NU: 224.900 kr!
C-HR 1.8 Elhybrid Active fr. 247.400 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.12.31

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad, priserna inkluderar moms och är en prisindikation. Vi kommer att kontakta dig för att skräddarsy ett serviceavtal till dig!

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next