Prestanda som imponerar.

Toyota Proace City Verso

Intelligent design, smart bekvämlighet.

Fällbara säten maximerar bagageutrymmet medan sätena på andra raden, samtliga med ISOFIX, gör det bekvämt och säkert för passagerarna. Avancerad teknik som inkluderar Head Up Display, Intelligent Parking Assist (IPA) och Pro-Touch med 3D-navigering underlättar körningen under resan.

Ändra och ändra igen.

PROACE CITY VERSO är flexibel med kapacitet för upp till sju passagerare. Bilen har två bekväma separata säten på tredje raden som är justerbara framåt och bakåt för att optimera ben- och bagageutrymme. Alla passagerarsäten, inklusive passagerarsätet fram, är fällbara, för att maximera utrymmet.

Välkommen till vår komfortzon.

Med bekväma främre armstöd för både passagerare och förare, mycket plats för last och bagage samt en öppningsbar ruta i bakluckan är allt praktiskt och bekvämt i PROACE CITY VERSO. Låt ljus flöda in i kupén genom de stora rutorna och streama din favoritmusik via Apple CarPlay ™ eller Android Auto ™.

Utformad för att imponera.

Nya Toyota Proace City Verso.

 

 

PROACE CITY VERSO rymmer med lätthet dig och dina passagerare. Med ett generöst utrymme för upp till sju personer. Interiören kan utformas utifrån dina behov.

 

Rör sig som en lättviktare

slår som en tungviktare

 

 

Vi är klara för affärer när du är det

PROACE CITY VERSO passar för alla ändamål, vare sig du använder den i arbetet eller på fritiden. Låga utsläpp i kombination med klassens bästa bränsleekonomi gör att du kommer att uppskatta de låga driftskostnaderna.

 

 

Boka Provkörning

 

 

 

 

 

Kund till 100 %

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Prislista & Produktfolder

Här hittar du bland annat prislistor, produktfolder, arkiv för instruktionsböcker och e-broschyrer för den senaste Toyotamodellen.

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare