Helt nya Yaris.

CAR OF THE YEAR 2021

59 oberoende journalister från hela Europa, inklusive Sverige, valde nya Yaris som etta, dessutom med 26 poängs marginal till tvåan på listan. Och det i konkurrens med samtliga märken och modeller på marknaden. Några av sakerna som stod ut med nya Yaris var den attraktiva designen, höga säkerheten, de goda köregenskaperna och låga utsläppen med den uppdaterade hybriddrivlinan.

 

Beställ din Yaris redan nu!

Fyll i dina kontaktuppgifter och du blir kontaktad så snart som möjligt.

 

[[[["field7","equal_to","6"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","8"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","4"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","5"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"]]
1 Step 1
Telefonnummer
Namn
Previous
Next

 

 

Exteriör design

Iögonfallande proportioner. Sportig look. Otyglat yttre. Helt nya Yaris är dock ännu mer, körning och parkering inne i stan blir en enkel match. Dessutom fylld med innovativ design och teknik som sätter föraren i fokus.

Imponerande prestanda

Yaris Hybrid kommer med fjärde generationens elhybriddrivlina som ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör helt nya Yaris Hybrid dig redo för allt. Stor kraft, enastående bränsleekonomi och imponerande prestanda – byggd på över 20 års erfarenhet.

Inspirerande teknik

Helt nya Yaris levererar en förarmiljö som sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner är nya Yaris fullpackad med teknik som gör ditt liv på vägen enklare och säkrare.

.

 

 

 

Kund till 100 %

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Vad är en Elhybrid?

Att köra en Toyota elhybrid är enklare än du tror. Inga kablar, inga kontakter, inga väntetider på laddning. Bara hoppa in bakom ratten och glid i väg precis som du är van vid.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Prislista & Produktfolder

Här hittar du bland annat prislistor, produktfolder, arkiv för instruktionsböcker och e-broschyrer för den senaste Toyotamodellen.

Relaterade kampanjer

Toyota Yaris - CAR OF THE YEAR

Toyota Yaris - CAR OF THE YEAR

Yaris Hybrid Active
Flex Privatleasing: 2.695 kr/mån
Flex Billån: från 1.711 kr/mån

Kampanjpris fr. 194.900 kr
Ord. pris fr. 209.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021.06.30