Alltid i en klass för sig

Land Cruiser 150

Ordinarie pris från 559.900 kr

Toyota Flex Billån från
4.260 kr

Bland. kör. från (l/100 km)
7,4

CO2 från (g/km)
194

Bagageutr. upp till
640 l

Byggd och utvecklad i över 60 år. Toyota Land Cruiser 150 tar dig från hjärtat av stan till rena vildmarken i stil och komfort. Den moderna framtoningen kombineras med robust 4-hjulsdrift och en förstklassig interiör med möjlighet att förvandla baksätet till en stor plan lastyta för maximal mångsidighet.

Oöverträffad finess

Land Cruiser 150 är lika snygg som smidig och robust. LED-lampor med varselljus, en imponerande grill, dimljus och undre grill ger ett grymt stadsutseende och off-road närvaro.

Vart du vill

Land Cruisers permanenta fyrhjulsdrift och multiterrängsystem förvandlar varje utflykt till en lek, oavsett underlag. Det är de många tekniska innovationerna som gör Land Cruiser så rolig att köra off-road.

Hög komfort

Med funktioner som Down-hill Assist Control, Hill-start Assist Control och Multi-terrain Selct övervinner du de mest utmanande körförhållandena – enkelt och säkert. Dessutom är Toyota Land Cruiser 150 försedd med Toyotas avancerade Pre-Crash Safety System, som hjälper dig att förebygga en hotande kollision.

Toyota Land Cruiser 150 är utrustad med Toyotas enastående JBL-anläggning med surroundljud, kupén är anpassad för bästa akustik och du får hela 17 st högtalare för diskant, mellanregister och bas. Bara för att nämna ett exempel på all den komfort Toyota Land Cruiser 150 erbjuder.

Toyota Land Cruiser 150

 

Intresseanmälan

Boka provkörning

 

 

 

Legenden med snart 60 års erfarenhet och oomtvistat världsrykte

Byggd och utvecklad i över 60 år. Toyota Land Cruiser 150 tar dig från hjärtat av stan till rena vildmarken i stil och komfort. Den moderna framtoningen kombineras med robust 4-hjulsdrift och en förstklassig interiör med möjlighet att förvandla baksätet till en stor plan lastyta för maximal mångsidighet.

Land Cruiser har världsrykte som grundar sig på mer än 60 års oomtvistad leverans av kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet. Våra ständigt höga värden i kundundersökningar visar på kvaliteten hos Land Cruiser med sin sin svårslagna fyrhjulsdrift. Den representerar teknik i framkant, säkerhet och komfort utan kompromisser.

Utrusta din Toyota Land Cruiser

Med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket.

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 29.995 kr Ord. pris från 35.756 kr

Tillbehörspaket 2

Instegslist bak

Bagagematta

Fälglås

Reflexväst

Första förbandskudde

Nu från 3.485 kr Ord. pris från 4.254 kr

Tillbehörspaket 3

Dragkrok (13-polig**)

Lasthållare

Nu från 12.995 kr Ord. pris från 16.473 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.

**Inklusive en adapter för att kunna koppla in en 7-polig kontakt.

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Serviceavtal – tryggare och billigare!

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande både tryggare och billigare.

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad, priserna inkluderar moms och är en prisindikation. Vi kommer att kontakta dig för att skräddarsy ett serviceavtal till dig!

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next