Vit Rav4 2019 i naturmiljö Vit Toyota RAV4 i skogen

100% SUV. 100% Elhybrid. Känn hur äventyret väntar, vart du än är på väg.

Toyota RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Ett robust yttre kombinerat med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper.

 

Vid beställning av en ny RAV4 Hybrid får du 3 års fri service!

Nu ingår Europeiska Motors Serviceavtal Bas (värde ca 8.000 kr – 10.000 kr).

Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande bättre, tryggare och billigare. 

RAV4 Active 2,5 Elhybrid AWD-i

Erbjudande

Pris från 329.900 kr* (ord. pris från 350.900 kr)
Rabatt 19.000 kr!

Flex Privatleasing: 3.995 kr/mån**
Flex Billån: 2.600 kr/mån***

Bränsleförbrukning, blandad körning: 5,6-5,9 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: 128-133 g/km

Skäl att välja RAV4 Elhybrid Active:

 

– Elhybrid med låg fordonsskatt
– Klassledande CO2-utsläpp och bränsleförbrukning
– Smart AWD-i som finns där vid behov
– Systemeffekt på 222 hk
– Robust och djärv SUV-styling

RAV4 interiör med utsikten över garagedörrar

Inga kompromisser. Bara utveckling.

 

Toyota RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan kombinerar CO2-utsläpp från 128 gram upp till 222 hk.

Dessutom är Toyota RAV4 utrustad med det innovativa säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ger förarassistans på en helt ny nivå, varnar och håller dig trygg under hela körningen.

Prisexempel

RAV4 2,5 Elhybrid AWD-i Style

Pris från 364.900 kr* (ord. pris från 394.900 kr)
Rabatt 30.000 kr!
Flex Privatleasing: 4.795 kr/mån**
Flex Billån: 2.782 kr/mån***

RAV4 2,5 Elhybrid AWD-i Executive

Pris från 364.900 kr* (ord. pris från 394.900 kr)
Rabatt 30.000 kr!
Flex Privatleasing: 4.795 kr/mån**
Flex Billån: 2.782 kr/mån***

RAV4 i blå exteriörfärg

Byggd för att köras – designad för att synas

Toyota RAV4 är som gjord för äventyr – vart du än är på väg. Med sin självsäkra och sofistikerade design passar RAV4 lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Full med ny teknik, noga genomtänkta lösningar och plats för packning och familj.

Upplev en förtroendeingivande SUV med all den styrka och precision du kräver. Med en låg tyngdpunkt och perfekt balanserad kaross erbjuder nya RAV4 exceptionella köregenskaper, utmärkt stabilitet och ren körglädje.

På jakt efter en tjänstebil?

Se erbjudande med RAV4 Fleet Edition

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

Låt oss visa alla fördelar med Toyota RAV4

Toyota RAV4 imponerar tungt, men är överraskande lättkörd. Med den innovativa tekniken och skön design blir RAV4 perfekt även för stadskörning. Med en total längd på 4,6 meter och en svängdiameter på endast 11 meter blir varken smala vägar eller snäva svängar för svåra.

Se filmen och lär dig mer om RAV4.

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,6-5,9 l/100 km och 128-133 g/km.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2021. Gäller för privatkunder. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Flex Privatleasing-erbjudandet gäller t o m 30 juni 2021. Miljöklass Euro 6.2. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

**Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (12,50 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Erbjudandet giltigt tom 30 juni 2021.

*** Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (april-2021), 30% kontant/inbyte, 47% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,48%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

****Europeiska Motors Serviceavtal Bas 36 månader/4.500 mil fri service. Erbjudandet gäller endast vid köp av nya RAV4 Hybrid & nya RAV4 Laddhybrid. Erbjudandet gäller endast hos Europeiska Motor AB. 

Önskar du en längre avtalstid med Bas/Premium lägger vi på kostnaden som skiljer per månad i månadspriset. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2021. Gäller ej Privatleasing eller Ramavtal. Kan kombineras med redan rabatterade priser. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel.

Miljöklass Euro 6.2. Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.