Provkör en Toyota hos oss på Europeiska Motor och var med i utlottning av 4 st presentkort på herrgårdsövernattning (värde 3.000 kr/st).

Tävlingsregler:

Gäller under perioden 2 juli – 31 augusti. Boka provkörning via vår hemsida (fyll i formuläret nedan) och genomför den på valfri anläggning hos Europeiska Motor, då är du med i utlottningen av 2 st presentkort värde 3.000 kr/st. En person kan vinna ett presentkort.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning
AYGO interiör

Välj mellan flera fantastiska färger och låt din AYGO visa vem du är

 

AYGO är liten, tyst och smidig och känner sig som hemma på trånga citygator. Dessutom överraskar den med sin djärva, uttrycksfulla design. AYGOs multimediasystem med Smartphone Integration låter dig sömlöst använda dina favoritappar via Apple CarPlay™ eller Android Auto™. 

Inga kompromisser. Bara utveckling.

 

Toyota RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan kombinerar CO2-utsläpp från 128 gram upp till 222 hk.

Dessutom är Toyota RAV4 utrustad med det innovativa säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ger förarassistans på en helt ny nivå, varnar och håller dig trygg under hela körningen.

RAV4 interiör