Legenden är tillbaka

Toyota GR Supra

Den ultimata körupplevelsen.

Körglädje.

Nya Toyota GR Supra är en sportbil i sin renaste form. För denna känsla finns inget utrymme för kompromisser.

Supras själ.

Supra är en levande legend bland sportbilfans, biobesökare och gamers, och har en given plats i den bilburna populärkulturen. Nya Toyota GR Supras släktträd kan faktiskt spåras ända tillbaka till 60-talets ikoniska Toyota 2000GT.

Kraftfull prestanda.

Utrustad med Single twin-scroll turbo, direktinsprutning och variabel ventilstyrning så levererar nya Toyota GR Supra 340 bromsade hästkrafter och 500 NM vridmoment för att göra 0-100 km/h på 4,3 sekunder och ha en toppfart på 250 km/h.

Legenden är tillbaka

Inspirerad av över 50 års arv, kommer nya Toyota GR Supra med en perfekt kombination av kraft, balans och körupplevelse, som erbjuder riktiga entusiaster den ultimata körglädjen.

 

Racing-inspirerad aerodynamik

 

Nya Toyota GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats i samarbete med TOYOTA GAZOO Racing. All vår erfarenhet från tävlingsverksamhet på toppnivå har legat till grund för att producera en ren sportbil som känner sig hemma både på racingbanan och i vardagen.

 

 

 

 

Föraren i fokus

Inspirerad av inredningen i en bil byggd för racingbanan är kupén i nya Toyota GR Supra utformad för att sätta föraren i fokus. Nya Toyota GR Supra är den perfekta bilen för alla typer av upplevelser, GT-komfort när du vill ha det och sportbilskänsla när du behöver det.

 

 

Det gyllene snittet

Den bästa balansen med överlägsen stabilitet uppnås när förhållandet mellan hjulaxelns längd och bilens bredd är mellan 1.5 och 1.6. Med utgångspunkten i framstående motorsportteknik och design har nya Toyota GR Supra det perfekta gyllene snittet på 1.55.

 

 

Säkerheten först

I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och Toyota GR Supra är inget undantag. Med Supra Safety+ ingår bland annat av Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, intelligent parkeringssensor, automatisk bromsning och E-Call. Dessutom är alla Toyota GR Supra utrustade med Adaptive Cruise Control som standard.

 

 

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Prislista & Produktfolder

Här hittar du bland annat prislistor, produktfolder, arkiv för instruktionsböcker och e-broschyrer för den senaste Toyotamodellen.

 

 

Vill du bli uppringd för mer information om Toyota Supra?

Fyll i dina kontaktuppgifter och du blir kontaktad så snart som möjligt.

 

 

[[[["field7","equal_to","6"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","8"]],[["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","4"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"],[[["field7","equal_to","5"]],[["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"],["email_to",null,"[email protected]"]],"and"]]
1 Step 1
Telefonnummer
Namn
Previous
Next

 

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.